Äppelåret 2017

Äppelåret börjar alltid med vila och förberedelse för det som komma skall, såväl för träden som för oss odlare. Vi vill tacka alla våra äppelvänner, kunder och besökare för det året som varit och hälsa er välkomna även 2017. Ni inspirerar oss och hjälper verksamheten framåt.

Vi fortsätter med att hyra ut träd för dem som vill dela odlingsglädjen med oss och lära sig mer om äppelodling i de aktiviteter som vi ordnar under året. Den första aktiviteten är vinterbeskärning och liksom förra året kommer vi att ordna en kurs för detta den 11 mars. Under beskärningen samlar vi in ympris som vi senare kommer att använda på ympkursen i april.

Vi tar ofta emot besökare. De som själva skulle vilja odla äpplen eller de som bara är mycket intresserade av fruktodling. Du är alltid välkommen till oss på gården för att prata äpplen och dess skötsel.